Älskade museer
Falkenberg
2023-10-28 - 2023-10-28

Beskrivning

Cay Bond har under flera decennier befunnit sig i modevärldens centrum i sina roller som journalist, trendanalytiker och författare. ”Hon är också verksam inom museivärlden, som curator för utställningar som Shapes of Fashion: Nordic Artwear på Textilmuseet i Borås (2016–2017) och Art in Fashion på Sven-Harrys i Stockholm (2020). I sitt föredrag ger hon historiska och internationella perspektiv på den svenska modescenen, där miljö, konsumtion och produktionsvillkor blivit viktiga frågor vid sidan av modet som estetiskt uttryck.

Begränsat antal platser. Föranmäl dig via e-post till museibokning@falkenberg.se. Drop-in i mån av plats.