Påsklov på museet
pask.-dockteaterbild-med-logga
2024-04-05 - 2024-04-05

Beskrivning

Gästspel av Marionetteatern, Kulturhuset Stadsteatern. Fredag 5 april, kl. 13.00 och 14.30.

Megafonen ljuder: "Teater, teater, kom och se teater". Folk börjar strömma till och direktören för världens minsta teater gör sig redo att möta sin publik. "Ni har väl hört sagan om Rödluvan? Ja visst, den känner alla till". Rödluvans korg är packad med godsaker och mormor ligger nedbäddad i sängen. Men var är vargen?!

Var är vargen – en annan Rödluvan är en otämjd enmansföreställning i typisk handdocktradition inspirerad av de populära engelska handdockorna "Punch and Judy" såväl som från de traditionella kringvandrande dockspelare som sedan medeltiden dragit från plats till plats i Europa.

Familjeföreställning rekommenderas från ålder 4 år. Speltid: 30 min.