Påsklov på museet

Nordiska Akvarellmuseet, fredag 14 april

Konsertstart: 20.00

Museet har kvällsöppet!
Fri entré mellan kl. 16–20!

Vatten Restaurang & Kafé
Restaurang: kl. 11.30–15 + 18–20
Kafé: kl. 11–22

Loney dear är sångaren, låtskrivaren tillika månginstrumentalisten Emil Svanängens egenartade musikprojekt – där klassiskt låtskrivande möter komplexa produktioner, lika vidöppet upplyftande som känsliga och hjärtekrossande.

Sedan debuten 2003 är Loney dear ett välkänt namn i breda kretsar världen över då han blivit erkänd och omfamnad av musikgiganter så som Pitchfork och NME, och han har också beskrivits som "en av de mest upplyftande, inspirerande och helande röster du någonsin kommer att få höra" i The Sunday Times.

Under 2021 släppte Loney dear sitt sjunde studioalbum och under hösten 2022 kom hans första live-album Atlantis. I musiken ryms de skandinaviskt mörka vintrarna och ljusa sommarnätterna. Fokuserat, storartat och smärtsamt vackert – lekfullt svingande mellan ett brett spann av hårfina detaljer, stora gester och en vidöppet känslig röst.

Med dessa ord ser vi fram emot en såväl storartad som vacker konsert när Loney dear gästar vår Grund-scen i april!

Konsertbiljett: 200 kr

Bussbiljett Göteborg–Skärhamn T&R: 100 kr

Läs mer och boka biljetter genom hemsidan: https://www.akvarellmuseet.org/program/loney-dear