Historien om Sverige
Eksjö
2024-03-16 - 2024-03-16

Eksjö idrottshistoria
I samarbete med det lokalhistoriska sällskapet Laurentii Gille visar Eksjö museum fotografier från Eksjös idrottshistoria. Här får vi bland annat möta pionjärerna som startade EGIK i Vildparken, friidrottarna som tillhörde svenska eliten, volleybolldamerna som kvalade till högsta serien och sist men inte minst alla motionsidrottare och idrottsledare som vigt sitt liv åt idrotten. Gillet har nyligen gett ut boken med samma namn, nu kommer utställningen!

Visas på Eksjö museum 16 mars - 21 april 2024
Invigning lördag 16 mars klockan 13