Påsklov på museet
tabula-selenographica-in-qua-lunarium-macularum-exacta-descriptio-secundum-nomenclaturam-praestantissimorum-astronomorum-tam-hevelii-quam-riccioli
Kristianstad
2023-04-15 - 2023-04-15

Beskrivning

Vi firar Leonardo da Vincis födelsedag – världskonstdagen – med att utforska månens hav! Men vad är ett månhav och vad gör egentligen en selenograf? Vi blir inspirerade av Leonardo da Vincis tankar om månen och bygger egna mån-akvarier. Vad kan gömma sig i Farornas hav, Molnens hav eller Stormarnas ocean? Workshopen hålls kl. 13-16 och görs som en del av konsthallens kreativa verkstad Projekt Månen!.

Ingen föranmälan krävs, men vi har ett begränsat antal platser i museets verkstad. Drop in. Från 4 år.