Ansök senast 2024-03-31

Beskrivning

The Viking Museum är ett museum på Djurgården som är helt ägnat till vikingatiden. Museet har en interaktiv utställning, en åktur som heter Ragnfrids saga, dagliga guidade turer samt en fantastisk museishop och restaurang. Som anställd hos oss ingår det att vara museets ansikte utåt och ansvara för att besökaren känner sig välkommen, trygg och sedd. Vårt mål är att ge våra besökare en oförglömlig upplevelse. Nu söker vi både guider och museivärdar till sommarsäsongen 2024.