Parisa Liljestrand, Kulturminister
Kulturminister Parisa Liljestrand. Foto Johannes Frandsen.

Kulturministern kommer till vårmötet och invigningstalar. Hela 65 förslag till programmet har nu inkommit och projektledarna Lina Ahtola och Anna Blom Allalouf har fullt upp med att pussla ihop alla delar. Allt kommer inte få plats tyvärr men vi vet redan nu att det blir innehållsrika dagar i Västerås.

Första dagen utnämns Årets museum och andra pristagare. Det blir inspirerande huvudsessioner och gott om tid för mingel. Vi kommer vara i synnerligen läckra lokaler och äntligen få ses igen. andra dagen är seminarie- och workshop-dag. Tredje dagen utflyktsdag. Håll utkik efter det färdiga programmet från skiftet januari/februari eller början av februari.

pussel