På onsdag den 30 mars startar Vårmöte 2011 i Museiparken, Stockholm. Drygt 430 personer från hela landet ska under tre dagar lyssna på intressanta föredrag, delta i seminarier och inte minst träffa kollegor för att diskutera aktuella museifrågor. På onsdagskvällen delas en rad priser ut med Årets museum som final!
Här hittar du programmet för vårmötet.

Onsdagens huvudprogram direktsänds här på vår webbplats kl.13.00-16.45. Du kan också följa och kommentera vårmötet på Twitter och hashtagen #rsm2011.