NCK söker nomineringar till det pedagogiska priset 2013! Priset har varit till stor glädje för de som mottagit det tidigare och har sporrat dem att fortsätta sitt viktiga pedagogiska arbete som de genomför på det kulturarvspedagogiska fältet.

Prissumman är på 25 000 kr och det ingår även en föreläsning under nästkommande vårkonferens. Nomineringen måste ske innan den 30 oktober.

Här kan du nominera>>>

Riklinjer för priset finner ni här>>>

Beslut fattas i november och pristagaren presenteras under NCK:s vårkonferens, 5-6 februari 2014. Tema för vårkonferensen är Ta ställning och anmälan till konferensen öppnar 6 november:

Här kan du anmäla dig>>>