besokare_jonkopingslansmuseum-familj

Museiåret börjar närma sig sitt slut och vi hoppas att ni haft många goda möten med era gäster! Inom kort kommer vi från Sveriges Museer traditionsenligt att skicka ut en länk, där vi ber er att ange 2017 års anläggningsbesök* från våra medlemsmuseer.

Har du som blir kontaktad inte själv möjlighet att göra denna sammanställning och skicka in till oss, så ber vi dig att redan nu säkerställa att någon i er organisation kan ta hand om ärendet. Sista dag att lämna in besöksunderlaget är fredag 5 januari 2018.

Vi vet att det är ett stort intresse för detta och vi kommer att göra ett rikstäckande pressutskick samt kommunicera på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Ta chansen att nyttja detta i er egen kommunikation!

På återhörande!

Med vänlig hälsningar
Sveriges Museer

* Begreppet anläggningsbesök inkluderar alla besökare som besöker någon del av ett museums anläggning, inomhus såväl som utomhus. Museets egen personal och annan inhyrd arbetskraft på museet räknas dock inte med. (definitionen kommer från Myndigheten för Kulturanalys)