Anmälan är öppen till Vårmötet 2022, som äger rum 26–28 april 2022 i Halmstad och arrangeras denna gång av Sveriges Museer i samarbete med Halmstads kommun och Stiftelsen Hallands länsmuseer.

Se hela programmet och anmäl dig på Vårmötets hemsida.

Vårmötet 2022 äger rum 26–28 april 2022 i Halmstad och arrangeras denna gång av Sveriges Museer i samarbete med Halmstads kommun och Stiftelsen Hallands länsmuseer. I år planerar vi för – om situationen tillåter det – att äntligen ses på plats! Vi vet att det är många av oss som längtar efter att få ses på riktigt och Halmstad bjuder på ett härligt program med många aktiviteter och upplevelser i anslutning till konferensen. Vad sägs om en grön stjärnkocksmiddag, ett slottsbesök eller en utflykt till Äskhults by? 

Det finns dock ett begränsat antal fysiska platser och det är först till kvarn som gäller. Vårmötet 2022 blir också ett hybridmöte, vilket innebär att konferensen även blir digital. Vi hoppas att detta möjliggör att ännu fler som jobbar i museibranschen kan delta på Vårmötet. Om restriktionerna kräver, genomförs Vårmötet helt digitalt. En sak är dock säker, Vårmötet blir av vad som än händer! Välkommen med din anmälan!