img_7828Nu är det dags igen. Nästa års Vårmöte börjar nu ta form och programmet kommer att arbetas fram under hösten. Vi siktar på att gå ut med ett färdigt program i början av 2017. Så boka in datumet i din kalender redan nu och fundera på hur du och ditt museum ska kunna bidra till att göra Vårmötet i Södertälje 2017 till en av årets höjdpunkter.

Senare under hösten kommer vi att presentera nästa års tema och arrangörer. Vi kommer också att gå ut med en inbjudan att delta med programpunkter. Men redan nu kan vi berätta att vårmötet bland annat kommer att hållas på Torekällbergets museum och i Södertäljes mycket fina stadshus som ligger intill Södertälje station.

För mer information kontakta:

Anders Wikström, projektledare Vårmötet 2017, tel: 073-984 19 19, e-post: anders.wikstrom@sverigesmuseer.se