Kulturpolitisk samling

Välkommen till en heldag med fokus på kulturens plats i samhället.

Den 15:e oktober kl 9.30-16.00 bjuder Svensk Scenkonst och Sveriges Museer in till kulturpolitisk samling på Dramatens Lilla Scen. Vi diskuterar bland annat lokalernas underhållsskuld, hur kulturens värde kan påverka stadsplaneringen och hur kostnaderna för lokaler inverkar på kulturutbud och -utveckling. Hur kan vi tillsammans säkra kulturen och dess mångfald för framtiden?

Mer information om programmet kommer - save the date!
Vi ses den 15:e oktober!