Älskade museer

Drop-in i Konstverkstan
När:
Lördagar klockan 12:00–16:00.
Ålder: barn och unga i alla åldrar tillsammans med vuxen sällskap
Kostnad: Gratis

Det vi skapar i Konstverkstan med koppling till Stina Eidems utställning och arbetar med olika tekniker; teckning med tusch, akryl och akvarell, skulptur med gips, hönsnät och silkespapper, kartong, pinnar, vax och mycket mer.

En växande utställning

Det som skapas i Konstverkstan vill vi gärna visa och ställa ut på Fullersta Gårds övervåning fram till 6 november. Bidrag gärna med ditt verk! Verket kan hämtas när utställningen är över 6/11 från Fullersta Gård.