Påsklov på museet
bortom-strecken-visning
2023-04-11 - 2023-04-11

FAMILJEVISNINGAR

(Nordiska Akvarellmuseet, tisdag 11 april och torsdag 13 april kl. 14)

Familjevisningen är ett lekfullt sätt att uppleva utställningen på och tillsammans går vi på upptäcktsfärd i bilderbokens värld. Visningen är särskilt utformad för att passa våra yngre besökare, men alla åldrar är välkomna att delta! Ingen föranmälan krävs.

Visningen ingår i entréavgiften, fri entré för alla under 26 år. Längd cirka 30 min.

Familjevisningarna äger rum under påsklovet tisdag 11 april och torsdag 13 april kl. 14. Läs mer om pågående utställningar här: https://www.akvarellmuseet.org/utstallningar