Älskade museer
Nyköping
2023-10-28 - 2023-10-28

Beskrivning

Sörmlands museums samlingar är placerade bakom glas, mitt i museihuset och synliga för alla. Vi erbjuder också visningar i samlingarna.
Följ med en guide in i dag, lördag, klockan 13. Hör om sörmländska guldsmeder, skärgårdsfolk, konstnärer och arbetarhem. Ta del av olika livsöden, bland annat om adelsdamerna som bröt mot gamla traditioner och två systrar som väljer att gå sin egen väg i livet.
Visningen är cirka 60 minuter lång. Gratis att delta, men begränsat antal platser. Biljett bokas digitalt.
Läs mer och boka digitalt: