Påsklov på museet
Kungsbacka
2023-04-06 - 2023-04-16

Beskrivning

Många har som tradition att möta våren på Tjolöholm under påsken. Mellan den 6 och 10 april anordnas den spännande påskäggsjakten som går ut på att lösa en rebus och leta efter påskägg som är gömda i slottets naturområden. Tre olika rundor finns att välja på, som passar hela familjen:
• Påskkycklingens lilla gula runda – 1,2 km, passar för de minsta barnen
• Påskäventyret blå rundan – 2,5 km, spännande terräng med utsikter, murar och trappor
• Påskharens orangea promenad – 4,1 km, i Storeskog, fungerar även för barnvagnar
Kartor finns till försäljning via förköp på gårdsområdet och kostar 125 kronor styck. Alla som gått en runda och löst rebusen får en present i utbyte mot en karta av påskharen som väntar inne i Magasinet, där man även kan påskpyssla. På gårdsområdet finns möjlighet att gå på styltor och ta en tur med häst och vagn.

Här kan ni köpa karta för att delta i påskäggsjakten och få påskharens belöning: https://secure.tickster.com/2h6gryc4rm03930

Förutom påskäggsjakten så är det även säsongsöppning för Tjolöholms verksamheter under påsken. Hela påsklovet, från den 6 till den 16 mars, har Tjolöholm öppet dagligen och öppettiderna är: Slottet kl 11-16, Kafé Manegen, Tjolöholms lekby, Vagnsmuseet och Restaurang Storstugan har öppet kl 11-17. Den som vill boka bord i Restaurang Storstugan är välkommen att ringa 0300-40 46 00, vardagar mellan klockan 8-16.