Påsklov på museet
pasklovsbild
2023-04-03 - 2023-04-16

Påsklov med scenmagi på Scenkonstmuseet!

På Scenkonstmuseet är du DJ, ballerina, teatertekniker eller trummis. Du bestämmer!
Museet har påsklovsöppet 3–16 april, måndag–fredag kl 11–17 samt lördag–söndag kl 10–17. Fri entré för alla barn!

SCENEN ÄR DIN
Solsken och fågelkvitter eller blixtar och dunder? På teaterscenen är det du som bestämmer. Här kan du styra både ljud och ljus och ta plats på scenen som en riktig skådespelare. Känns det pirrigt kan du ta hjälp av våra teaterdockor.

SPEXA LOSS I KOSTYMFÖRRÅDET
Utforska vårt kostymförråd! Här finns utstyrslar från topp till tå för både stora och små.
Passa även på att testa vår digitala sminkspegel. I den kan du förvandla dig själv till en påskkärring – helt utan kladd!

MER KUL PÅ LOVET
• Ta dig an kluriga utmaningar i Scengångarens fotspår
• Dansa fram musik i Gestrumentet
• Spela på neonsträngar i Ljudskogen
• Pusta ut på Stora bageriet. Här finns både smaskig lunch och fika.

FRI ENTRÉ FÖR BARN
• Barn och unga 0–18 år: Fri entré!
• Vuxna: 140 kr
• Studenter: 100 kr