Påsklov på museet
skarmavbild-2023-03-29-kl.-09.30.55
2023-04-06 - 2023-04-16

Välkomna på påsklovsaktiviteter på Junibacken!

KOM UTKLÄDD
Alla barn som besöker Junibacken utklädda mellan den 6-16 april får en glass i restaurangen. Påskkärring, hare, kyckling eller något annat påskinspirerat – det finns plats för alla tolkningar av påsken!

TEATER
Under påsklovet spelas teater varje dag. I kalendariet på junibacken.se hittas samtliga teaterföreställningar som spelas under veckorna.

HOKUS POKUS I PAVILJONGEN - befolka Blåkulla tillsammans med författaren och illustratören Fabian Göransson!

På skärtorsdagen välkomnar vi barn och vuxna till bokrelease med Fabian Göransson i vår bokhandel klockan 15:00-15:30. Fabian är författare och illustratör till den populära bokserien Hokus Pokus och nu släpps äntligen den sjätte boken "Sommarens hemligheter". Fabian inviger också påsklovsaktiviteten "Hokus Pokus i Paviljongen" och bjuder in till skaparverkstad mellan klockan 12:00-15:00 den 6 april. Hjälp till att befolka Blåkulla med sprattelhäxor, katter och andra påskiga knytt! Aktiviteten pågår mellan den 7-16 april och skaparverkstaden i Paviljongen står öppen mellan 13:00-16:00 varje dag.