Påsklov på museet
Östersund
2023-04-07 - 2023-04-16

Påsklovskul på Jamtli!
Jamtli erbjuder självgående aktiviteter som finns tillgängliga hela dagarna under påsklovet.

Promenadslinga på friluftsmuseet där du lär dig om påsktraditioner från förr.

Spännande sökaktivitet i Jamtlis utställningar.

Klura på konst i Konstlobbyn.

Öppen ladugård kl 15–16.

Hästskjuts tisdag, onsdag och fredag kl 12–13. Start vid Milkoland. 30 kr per person, betalas med swish.

Jamtli är under påsklovet öppet måndag–söndag kl 11–17, onsdag öppet till kl 20.30.

(Öppet som vanligt både under skärtorsdagen och långfredagen).

Ute på friluftsmuseet är det alltid öppet.