Historien om Sverige
2023-10-28 - 2023-12-05

Beskrivning

Under höstlovet kan du kika på de två första avsnitten av barnversionen av Historien om Sverige. Farah Abadi är programledare och berättar utifrån barnens perspektiv. I programmet får vi se när Farah reagerar och funderar över hur människor har haft det genom tiderna. Hur blev hundar våra husdjur på stenåldern egentligen? Hur såg livet i en vikingaby ut? Och hur kunde det vara att gå i skolan på 1800-talet?

Förhandsvisningen ingår i din entrébiljett. Du som är under 19 år har fri entré till Nordiska museet.