Älskade museer
2022-10-29 - 2022-10-30

Beskrivning

På Vrak-Museum of Wrecks har vi flera visningar om museets olika utställningar helgen 29-30 oktober. I museet kan du bland annat lära dig mer om de fornlämningarna som döljer sig under Östersjöns yta och prova på att dyka på ett vrak med ett VR-headset. 13.00 har vi en familjevisning som startar med att titta på filmen "Minnenas hav" där Östersjön berättar sin historia och avslutas med att titta närmare på olika föremål. 11.00 och 14.00 är det visningar om museet på svenska, 12.00 och 15.00 visningar om museet på engelska. Alla visningar ingår i entrén som är 185kr för alla över 18, alla under 18 går in gratis. Museet har under helgen öppet 10.00-17.00
Välkomna till Vrak!