Ansök senast 2024-04-10

Beskrivning

Som ansvarig för Servicedesk är du en central punkt i IT-supporten. Du ansvarar för att fördela och prioritera inkomna ärenden, men du är även vara en del av supportgruppen genom att själv lösa ärenden och ha kontakt med användarna. Du kommer att arbeta med att utveckla verksamheten med inriktning på att öka effektiviteten och höja kvaliteten. I arbetet ingår att leda möten kring supportärenden, samt att rapportera till enhetschefen. Arbetet innefattar också omvärldsanalysarbete där kontakt och samarbete med andra centrala museer, institutioner och aktörer inom kultursektorn är en viktig del. Även kontakt med kommersiella leverantörer och konsulter ingår.

Bifoga Cv och personligt brev.