Eskilstuna
Ansök senast 2023-08-20

Beskrivning

Nu har du möjlighet att jobba med barn och unga som får uppleva Eskilstunas spännande historia och samtidshistoria. Du leder dem i att få utforska, skapa och lära sig om sitt Eskilstuna. Tillsammans med oss på Stadsmuseet och andra aktörer skapar du upplevelser som engagerar.

Du är utåtriktad och kreativ och trivs som bäst när du ser människors nyfikenhet väckas och att få se dom växa. Möten med människor ger dig energi och glädje. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta praktiskt och publikt.

Du kommer framför allt möta barn, unga och vuxna i grupp. De besöker oss på museet eller så besöker du dem på förskolor, skolor och mötesplatser i olika bostadsområden runt om i Eskilstuna. Du kommer arbeta med alla åldrar, barn från 3 år till pensionärer. Det är stor bredd i arbetet beroende på vilka teman museet arbetar med och vad gruppen önskar. Allt från program med lektionsupplägg, eget skapande och förutsättningar för upptäckarglädje till guidningar.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan eftersom den ligger till grund för vårt urval.
Varmt välkommen med din ansökan!