Jönköping
Ansök senast 2024-01-07

Beskrivning

Är du en kunnig, modig och nyfiken programproducent? Då finns en fantastisk möjlighet,  för dig som vill förmedla och tillgängliggöra kulturupplevelser på allas lika villkor hos Jönköpings läns museum.

Tjänsten som programproducent är nyinrättad. Du får en viktig roll i att tillsammans med kunniga kollegor utveckla länsmuseet som arena för upplevelser, bildning och samtal där aktuella samhällsfrågor, åsikter och värderingar möts.

Du ansvarar för verksamhetens programutbud, som omfattar allt från föredrag och debatter till stadsvandringar, visningar samt andra fysiska och digitala evenemang - både på länsmuseet och inne i länet.

Planering, budgetering, praktiskt genomförande, dokumentation och uppföljning av programverksamheten, är en stor del av uppgiften. Arbetet genomförs i nära samverkan med kollegor, externa nätverk och civilsamhälle.

Arbetstiderna är normalt vardagar på dagtid, men arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 6 maj 2024.