Visby
Ansök senast 2022-03-14

Beskrivning

Riksantikvarieämbetet vill ge museerna tydligare ledning och ett starkare stöd för att skapa gemensamma, hållbara lösningar för en effektiv digitalisering och ökad digital tillgänglighet.

Just nu söker man en programledare som kommer ha en central roll i ledningen av vår satsning för digital omställning på museiområdet. Uppdraget ger stora möjligheter att fortsätta utveckla sina nätverk och ens kompetens inom kulturarvsområdets digitalisering.

Tjänsten är i placerad vid avdelningen för Kulturarvsutveckling i Visby med möjlighet att arbeta delvis på distans.

Sök själv eller hjälp oss gärna hitta förmågan som museerna behöver och förtjänar genom att dela annonsen vidare.