Ansök senast 2023-01-15

Statens maritima och transporthistoriska museer söker

Tekniker med musei- och utställningskompetens

Utställningsenheten behöver tillfälligt förstärka teknikerteamet med kompetens inom underhåll av utställnings- och museiteknik för utställningarna. Vi söker en initiativtagande och driven tekniker med bred utställnings- och museiteknikkompetens inom ett mångsidigt arbetsområde. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att sköta underhållsarbete i utställningarna tillsammans med övriga utställningstekniker. Tjänsten är placerad i Stockholm och avser underhållsarbete på Sjöhistoriska museet, Vasamuseet och Vrak – Museum of Wrecks.