Vad har Daniel Birnbaum, CERN och Karin Willén gemensamt?

Den 17-18 oktober på Moderna Museet har det blivit dags för de första nationella branschdagarna för Bild och Form.

Nu tar vi tillsammans fram en egen agenda. Vad behöver vi åstadkomma – En ökad dialog? Nya nätverk och samarbeten? En gemensam plattform för framtiden? – Var med och bidra med din röst.

Dagarna kommer att fokusera på förutsättningarna för branschens aktörer att verka och utvecklas inom branschen i relation till utställningens framtida roll och scener, den offentliga konstens utveckling och morgondagens utbildning och forskning. Programmet innefattar också en utblick mot andra branscher där vi allt oftare kommer att finna bild- & formkonstnärerna i framtiden.

För mer information, program och anmäl, se här.