CALL FOR APPLICATIONS: NEMO LEARNING EXCHANGE

The Icelandic Museums Association invites NEMO's members to participate in their learning exchange from 14 to 16 June 2016 in Reykjavík, Iceland.

The 3-day exchange is part of NEMO's capacity building activities and offers the opportunity to learn about the activities of the Icelandic Museums Association and the Icelandic Museum landscape both from a work and political standpoint. During the exchange participants will get to know how training activities for museum professionals are organised, how the "Traveling Museum School" works and participate in various study visits to Icelandic museums. Learning Exchanges are a great way to share and exchange knowledge and experience with your colleagues.

Hur du ansöker:
För att ansöka om en plats i NEMO Learning Exchange måste du skicka ett brev där du motiverar varför du vill åka och vad du förväntar dig av resan (max 1 A4) tillsammans med en kopia av ditt medlemsbevis i NEMO till: office@ne-mo.org

Ansökan om deltagande är öppen till 31 mars 2016

Mer information>>>