volontarer
Fredag den 18 oktober kl 9:30 - 16:00
På Friluftsmuseet Gamla Linköping och Flygvapenmuseum. Antalet platser är begränsat.
SISTA DATUM FÖR ANMÄLAN ÄR DEN 11 OKTOBER

Plats: Linköping

Tillsammans med Friluftsmuseet Gamla Linköping och Flygvapenmuseum arrangerar arbetsgruppen för Volontärsamordnare en nätverksträff i Linköping. Träffen är för dig som vill höja och utbyta kunskaper i volontärssamordnande och vars museum är medlem i Sveriges Museer .

Sista datum för anmälan är den 11 oktober.

Deltagarna har i förväg inbjudits att dela med sig av erfarenheter i en inspirerande sk Pecha Cucha (betyder ungefär "snick-snack") där varje presentatör får 6 minuter och 20 bilder på sig att berätta om sitt volontärsarbete. Vill du bidra till pecha cuchan eller har frågor så hör av dig till Sveriges Museer på mejl>>

Speciellt inbjuden föreläsare är Eva-Lena Frick, VD för Vasaloppet, som delar sina erfarenheter av att arbeta med 4000 volontärer under rubriken
”Vasaloppet –en gemensam skatt!”.

KOLA0105-Edit
- Det  är verkligen en utmaning att skapa samhörighet och delaktighet som gör att vi kan leverera en bra helhetsupplevelse, säger Eva-Lena Frick

Arbetsgruppen för nätverket bjuder in till en diskussion om hur nätverket bäst ska fungera framöver. Ni får också inblick i arbetet med volontärer på Friluftsmuseet Gamla Linköping och Flygvapenmuseum och får även njuta av de fantastiska miljöerna! Förflyttning mellan museerna sker i "nostalgibussen".

Konferencier är Joakim Johansson på Friluftsmuseet Gamla Linköping.

Tid för diskussion och mingel. Förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch ingår. Anmälan är nu stängd

loggorna_linkoping