Programmet är släppt och anmälan öppen till museernas Vårmöte som äger rum den 27–29 april 2021. Det här är branschens viktigaste möte där vi tillsammans kan tanka kraft, hitta inspiration och nya idéer.

De tre vårmötesdagarna är fyllda med spännande keynote-föreläsningar, panelsamtal och programpunkter från hela Museisverige. Konferensen blir digital och sänds från vår studio på kongresshallen Wisby Strand. Som deltagare kan du bland annat delta interaktivt och chatta med kollegor från branschen.

Länk till programwebben och anmälan.

Temat för Vårmötet 2021 är detsamma som planerades för 2020, något som i nuläget känns mer angeläget än någonsin: Medverka | Samverka | Påverka – Tillsammans når vi längre.

Vårmötet 2021 arrangeras av Sveriges Museer i samarbete med Gotlands Museum och Riksantikvarieämbetet.

Skärmavbild 2020-10-28 kl. 11.18.14