magafonSveriges Museer vill ytterligare förstärka positioneringen av museerna och söker därför en kommunikatör på 50 procent. Vi tänker oss en person som vill ha en grundanställning och sedan ha möjlighet att arbeta med egna projekt.  Under tolv månader finns eventuellt möjlighet till ytterligare 50 procents kommunikatörstjänst i samband med ett stort projekt. Arbetet sker på distans med digital teknik och fysiska möten i Stockholm. Vi ser därför att du bor i Stockholm med omnejd.

Sista ansökningsdag 8 juni. Tillträde 1 september 2018.

Läs mer här>>