Älskade museer
2022-10-30 - 2022-10-30

Musiksöndag för hela familjen – fri entré!
Kl 12: Lekfull familjevisning för små och stora. Vi spanar efter vanliga och ovanliga instrument, undersöker hur ljud kan bli till ljuv musik och hur det kan kännas i hela kroppen. Testa att spela harpa, trummor och theremin!
Kl 13–15: Bygg ditt eget instrument! Burkfågel, skogsdjävul eller panflöjt? Scenkonstmuseets ateljé står uppdukad allt du kan tänkas behöva för att bygga ditt eget musikinstrument. Självklart får du ta med dig instrumentet hem och fortsätta spela!