Jönköping
Ansök senast 2024-05-26

Beskrivning

För dig som vill arbeta med att utforska, vårda och förmedla kunskap om fornlämningar och kulturmiljöer, finns nu ett gyllene tillfälle. Till länsmuseets arkeologiska uppdragsverksamhet söker vi en kunnig, resultat- och utvecklingsinriktad arkeolog, med vilja och potential att ta sig an större uppdrag som projektledare.

Som arkeolog arbetar du inom enheten för Kulturmiljö, tillsammans med arkeologer, kulturgeograf, konservatorer och byggnadsantikvarier som har stort kunnande och bred kompetens. Varje år arbetar vi med hundratals uppdrag åt kommuner, Svenska kyrkan, myndigheter, företag och privatpersoner.  Läs mer om tjänsten på vår hemsida.

Visst vill du vara med?

Du är varmt välkommen med din ansökan, senast den 26 maj. I ansökan bifogar du CV och personligt brev. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Tillträde 2 september eller enligt överenskommelse.

Vid frågor, kontakta enhetschef Mikael Nordström, tel. 036-301839 eller facklig företrädare för DIK, Veronica Olofsson, tel. 036-301825.