Påsklov på museet
Lödöse
2023-04-15 - 2023-04-15

Beskrivning

Cirkus Gaston och Caligari bör ett återbesök på Lödöse museum! Den här gången med föreställningen Lärlingsprovet. De populära TV-figurerna Gaston och Caligari ger en mysig och spännande föreställning där Trollkarlslärlingen Caligari blir överraskad av Mästermagikern Gaston. Ett oförberett lärlingsprov! Hur skall det gå? Är det dags för Caligari att bli lärling av sjunde graden? Magi, humor och spänning serveras i detta interaktiva äventyr, där publiken själv får vara med och bestämma om Caligari klarar provet eller ej.

När: Lördag 15 april kl. 13
Var: Lödöse museum
Hur: Gratis, men föranmälan krävs till: lodosemuseum@vgregion.se senast kl. 12 dagen innan. Du vet att du har en plats när du har fått ett bekräftelsemail.