Älskade museer
2022-10-30 - 2022-10-30

Beskrivning

Följ med på en familjevisning och upptäck de många porträtten i utställningen"Spegling är första steget mot konst" - Tora Vega Holmström.

I visningen berättar vi om personerna som Tora Vega målade av och om tiden de levde i. Tillsammans tittar vi på deras ansiktsuttryck, vilken stämning det är i målningarna, kläderna de har på sig och vilka färger konstnären har använt sig av.

Tid: Söndag 30 oktober kl. 13-13.30
Visningen rekommenderas för barn 5-12 år och medföljande vuxna.
Föranmälan till: kommunikation@thielskagalleriet.se
Barn går in gratis, vuxna betalar ordinarie entréavgift.

Hela höstlovet finns även ett klurigt barnspår i utställningen och en spännande bildjakt i konstsamlingen att hämta i entrékassan.

Varmt välkomna!