Älskade museer
Kristianstad
2022-10-30 - 2022-10-30

Beskrivning

När andra världskriget kommer till Italien kastas livet omkull på den cirkus där Matilde, Cencio, Fulvio och Mario arbetar. När cirkusens ägare Israel mystiskt försvinner står de utan arbete och trygghet. Samtidigt blir de kontaktade av en tysk cirkus vars ägare Franz är väldigt mån om att gruppen ska ta anställning hos honom. För Franz vet att gruppen bär på krafter som skulle kunna vända krigslyckan för Tyskland och världshistorien.

Biljett köps via länken.