Älskade museer
Linköping
2023-10-28 - 2023-10-28

Beskrivning

Kickstarta höstlovet på Östergötlands museum! Lördagen den 28 oktober är det fri entré till museet i Linköping och alla programpunkter. Lyssna till livepodd om östgötsk folktro och oförklarliga historiska händelser, gå på guidad visning i konserveringsateljén eller i konstutställningen, skapa tillsammans i Ateljé Rut, lek loss i Viljans värld och/eller besök den omtalade utställningen "Aquanauts – Expeditionen".

Samma dag har vi 25 % rabatt på årskort och familjekort. Ge bort ett år fyllt av kultur- och kunskapsupplevelser, till dig själv eller någon du tycker om!