Påsklov på museet
2023-04-12 - 2023-04-12

Kreativt Påsklov på Verket i Avesta: vi skapar utomhus

Vad: Drop-in-workshop

1: Artbox: Vi gör ett gemensamt konstverk när vi skapar spår och mönster! Vi låter snören, band, garn, ståltråd och andra material korsar varandra i vår Artbox utanför huvudentrén. Vad händer i bilden när våra spår möts och röra sig tvärsöver varandra? Motivet kommer växa fram under sommarens utställning, och kanske byta skepnad, under tidens gång.

2: Skapa din egen spårtavla, med liknande teknik som i vår Artbox. Spika ett motiv du väljer, dra egna spår, linjer och snören i mellan spikarna, och skapa ett konstverk du får ta med dig hem.

Datum: 12/4, klockan 10 – 14

Plats: På Verkets framsida, utanför vår huvudentré