Påsklov på museet
a6577194
2023-04-01 - 2023-04-16

Beskrivning

Äntligen påsklov! Dags för traditionsenlig Äggjakt på magiska Millesgården! Njut av våren i skulpturparken och ha en härlig dag, både stora och små.

Passa på att se utställningen DET DUKADE BORDET MED HANNA HELLQUIST och avsluta med besök i caféet!

Pris Äggjakt: 30 kr. Ordinarie entrépris tillkommer, men som vanligt är det fri entré för de mellan 0-18 år.

Om barnen fortfarande har spring i benen efter Äggjakten har vi många andra gratis barnspår och audioguider de kan ha roligt med!

EXTRAÖPPET MÅNDAG ANNANDAG PÅSK 11-17