Älskade museer
Västerås
2022-11-02 - 2022-11-02

Beskrivning

Höstlov på Västmanlands läns museum! Museet i mörker - visning i nedsläckta utställningar för barn från 8-12 år. Alla får låna en ficklampa. Tillsammans letar vi läskiga föremål och berättar historier om medeltiden och nya tiden.
Begränsat antal platser, mejla barnets namn och ålder till anmalan.karlsgatan2@regionvastmanland.se Skriv ”Ficklampsvisning” och den tid du vill ha i ämnesraden.
Medföljande föräldrar kan lyssna på musikuppträdanden på entrétorget medan visningen pågår.