Påsklov på museet

7-9 april

Kl 10-16: Gården är öppen

Kl 11-15: Elden är tänd för den som vill grilla egen medhavd korv

Kl 11-15: Baka ett eget vikingabröd över öppen eld. Kostnad 20 kr.

Kl 13-15: Prova på att gjuta tenn. Kostnad 40-80 kr.

Kom och upplev en riktig vikingagård på påsklovet. Titta in i de rekonstruerade husen. Vandra bland gravhögar och runstenar. Titta på våra fina djur. Tipspromenad finns på gården. För den som vill gå en lite längre promenad finns Fornslingan i skogen runt gården.

Välkomna!