Påsklov på museet
trolldeg-5-f6b45b34bfc043af9c4fec4651fd2f99
2023-04-12 - 2023-04-16

Beskrivning

Kom till Nationalmuseums ateljé under påsklovet och forma mumsig mat i lera. Gratis!

Vad får det lov att vara? En illgrön prinsesstårta? En hårdmacka med kaviar? Eller varför inte en skiva blodpudding med skumbananer? Vi formar lera till smaskiga godsaker. Med lite färg på är det lätt att ta miste…

Passar för: Skollediga barn från 6 år. Föräldrar och småsyskon får följa med.

Plats: I Ateljéerna på entréplan

Tid: Onsdag 12 april–söndag 16 april, kl 13:00–16:00