Påsklov på museet
blommande-ang-1-768×543
2023-04-11 - 2023-04-11

Beskrivning

Följ med på en familjevisning i utställningen Stilla natur. Oskar Bergman på påsklovet! Oskar Bergman målade ofta av det svenska landskapet i olika årstider. Om våren skildrade han färgglada blommor som håller på att slå ut och skira ljusgröna vårbjörkar. Vi tittar närmare på vilka växter och träd som konstnären målade och vilka färger han använde.

Tid: Tisdag 11 april kl 13-13.30
Ingen föranmälan, begränsat antal platser på visningen.
Rekommenderas för barn 5-12 år och medföljande vuxna.

Hela påsklovet finns även en rolig tipspromenad i skulpturparken. Material hämtas i entrékassan.

Varmt välkommen!