Påsklov på museet
Kristianstad
2023-04-05 - 2023-04-05

Beskrivning

Välkommen till invigningen av Projekt Månen! i Kristianstads konsthall. Medan den kommande månen växer sig till fullmåne träffas vi i konsthallen för att bygga upp ett stort månlandskap. Tillsammans bygger vi stora skulpturer av papp som kommer att vara en del av Projekt Månen! från start till slut. Workshopen pågår kl. 13-16.

Drop in. Från 6 år.

Projekt Månen! är en kreativ verkstad som tar plats i Kristianstads konsthall 5 april till 1 maj.