Älskade museer
2022-10-29 - 2022-10-30

Visning av handpapperstillverkningen
I vår pappersverkstad visar vi och berättar om handpapperstillverkningen på Tumba bruk och om det över 2000 år gamla hantverket. Passar vuxna och familj. Visningen tar ca 30 min. I samband med visningen (direkt efter) finns det även möjlighet att prova på att göra ett eget papper.

Datum och tid
lördag och söndag klockan 14.00

Köp biljett
Pris: 75 kronor för vuxen och 50 kronor för barn. Egen tillverkning av ett ark som skickas hem när det är torrt, pris 50 kronor.

Biljett köps i entrén från klockan 11.00.

Kontakt
Välkommen att kontakta oss för att boka visning för er grupp? Ring 08-5195 5346 eller mejla info@tumbabruksmuseum.se