Älskade museer
Nyköping
2023-10-28 - 2023-10-28

Beskrivning

Under nära sju decennier tillverkade NK sina möbler i Nyköping. Produktionen vid NK:s verkstäder är en viktig del av svensk designhistoria. Sörmlands museum visar nu en stor utställning om hantverket, designen, verkstäderna och varuhuset.
Utställningen "NK:s möbler" kan du besöka på egen hand. Klockan 11.00, 12.00 och 14.15 i dag, lördag, kan du också följa med en guide in i utställningen. Visningen är cirka 30 minuter. Ingen förbokning krävs.