Drottningholm

Vi söker
Guider 25-75% under perioden maj-september
Butikspersonal 75% under perioden maj-september
Som guide förevisar du teaterns publika delar och undervisar på ett levande och initierat sätt om husets historia, konst och verksamhet. Du är med och levandegör det förflutna samtidigt som du presenterar vårt konstnärliga och pedagogiska arbete för allmänheten genom guidade turer, temavisningar, anpassade gruppbokningar samt barn- och familjeaktiviteter.
Som butikspersonal i museibutiken Teaterboden säljer du biljetter och presentartiklar och ger information om vår verksamhet och Världsarvet Drottningholm.
Vi ställer höga krav på representativitet, kvalitet och god social förmåga. I guide- och butiksarbetet bär du arbetskläder i 1700-talsstil.
Eftersom teatern är unik i sitt slag och producerar opera- och dansproduktioner, löper det pedagogiska arbetet jämte den konstnärliga verksamheten under hela sommarsäsongen.