Gävle
Ansök senast 2022-11-13

Beskrivning

Järnvägsmuseet är i en expansiv fas – mitt i en större ombyggnation av entré, butik och restaurang, samt i produktion av nya utställningar. Vi söker dig som vill ta ansvar för att bygga upp det nya Järnvägsmuseets kommunikation och varumärke tillsammans med vänliga, engagerade och kompetenta kollegor i en unik miljö. Gemensamt syfte med dina arbetsuppgifter är att locka besökare till Järnvägsmuseet och sprida kunskap om den svenska järnvägens historia. Museet har varit stängt några år och står nu inför en nylansering. Därför finns stora möjligheter för dig att med nya perspektiv påverka museets utveckling.