Ansök senast 2024-05-19

Beskrivning

För att hänga med i den digitala utvecklingen gentemot våra besökare behöver vi stärka vårt team med en ny kollega med kunskap om och erfarenhet av digital publik förmedling. Vi söker dig som kan producera såväl digitala lärresurser, som digitala upplevelser för våra besökare. Du kommer samordna produktioner och utvecklingsprojekt inom det digitala området på avdelningen i nära samarbete med pedagoger, programansvariga, forskare, intendenter, kommunikatörer och även med externa parter. Samordningsansvaret innebär planering och koordinering av de produktioner och utvecklingsprojekt som bedrivs inom enheten och avdelningen, men du kommer även att ingå SMTM:s myndighetsövergripande produktionsgrupp inom digital publik förmedling.

Du blir en del av Program-och pedagogikenheten som arbetar med programverksamhet för vuxna och för familjer med barn, samt pedagogisk verksamhet för skolan. Vi förmedlar museets innehåll på olika sätt, både på plats i museet, på webben och genom andra digitala erbjudanden. Du kommer i samarbete med kollegor utveckla och producera nya digitala upplevelser och även vidareutveckla vårt digitala utbud på webben för skola och utbildning. Du producerar film för webb och sociala medier, audioguider eller motsvarande upplevelser för besökare och arbetar med metoder som involverar olika målgrupper i projekt och produktioner.

Ansök med CV och personligt brev.